Agenda

Elke vrijdag en zaterdag om 23:00 transformeert Pacific tot een heerlijke club. Of je nu zwicht voor disco of je ziel bij soul ligt; voor alles met een knipoog naar vroeger ben je bij ons aan het juiste adres. Neem hieronder een kijkje naar ons programma.

Disco Pacifico

Disco Pacifico


- ELKE VRIJDAG - 

Maak kennis met Disco Pacifico! Eten, drinken en dansen wordt naadloos in elkaar gemixt door onze sterspelers die de hele avond solo in de DJ booth staan! Verwacht lekkere disco, funk, soul en meer, maar altijd met een knipoogje naar vroeger. Elke vrijdag van 22:00 tot 04:00 ben je bij Pacific aan het juiste adres.

- Toegang is gratis
- Facebook event


- Vrijdag 25 oktober: Leroy Rey

Caramel x Pacific

Caramel x Pacific


- ELKE EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND - 

Caramel is een heerlijke dansavond vol R&B, Hip Hop en Classics waarbij niets moet en alles mag. We springen van de soulvolle Leela James naar de charismatische Otis Redding, en van de zwoele D'Angelo naar de geweldige The O‘Jays. Kom een ode brengen aan de prime-time van deze helden, elke eerste zaterdag van de maand bij Pacific!

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Facebook Caramel


- Zaterdag 2 november: Madd Son & Dj Moussa Sadik
- Zaterdag 7 december

Día de Muertos: Los Paja Brava

Día de Muertos: Los Paja Brava


- VRIJDAG 1 NOVEMBER -

'Día de los Muertos' is een Mexicaanse feestdag die volledig in het teken staat van het vieren van het leven en waarbij de doden worden geëeerd. 

Los Paja Brava is een explosieve groep muzikanten met een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz, gedefinieerd als "The Mighty Mighty Freakandela Distropica". Met hun opzwepende ritmes, energie en extreem goede vibes hebben ze al menig poppodium en festivals zoals Paaspop en Lowlands op z'n kop gezet.

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Website Los Paja Brava
- Spotify Los Paja Brava


Aanvang: 23:00
 

NEXT UP: Niels Broos

NEXT UP: Niels Broos


- ZATERDAG 16 NOVEMBER -

Next Up: Niels Broos! Afgelopen jaren was Broos voornamelijk actief als toetsenist bij de Nederlandse componist Kyteman's Orchestra. Tegenwoordig experimenteert hij met zijn eigen merk elektronische jazz, altijd met een soulful twist. Niels is enig in z'n soort!

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Facebook Niels Broos
- Soundcloud Niels Broos


Aanvang: 23:00
 

NEXT UP: Arp Frique & Family

NEXT UP: Arp Frique & Family


- ZATERDAG 21 DECEMBER - 

Next Up: Arp Frique & Family! Arp Frique combineert pulserende live disco vibes in NYC-stijl, verwoven met zowel Caribische als Kaapverdische geluiden. Hun eerste single ‘Nos Magia’ werd genomineerd voor Track of the Year 2017 bij Gilles Peterson's Worldwide Awards. Verwacht opzwepende disco en bombastische funk grooves!

- Tickets 
- Facebook event
- Facebook Arp Frique & Family
- Website Arp Frique & Family
- Spotify Arp Frique & Family


Aanvang: 23:59
Early birds: €8,50 (Beschikbaar tot 1 december)
Regular: €10,00