Agenda

Elke vrijdag en zaterdag om 23:00 transformeert Pacific tot een heerlijke club. Of je nu zwicht voor disco of je ziel bij soul ligt; voor alles met een knipoog naar vroeger ben je bij ons aan het juiste adres. Neem hieronder een kijkje naar ons programma.

Disco Pacifico

Disco Pacifico


- ELKE VRIJDAG  - 

Maak kennis met Disco Pacifico! Eten, drinken en dansen wordt naadloos in elkaar gemixt door onze sterspelers die de hele avond solo in de DJ booth staan! Verwacht lekkere disco, funk, soul en meer, maar altijd met een knipoogje naar vroeger. Elke vrijdag van 22:30 tot 04:00 ben je bij Pacific aan het juiste adres.

- Toegang is gratis
- Facebook event


- Vrijdag 22 november: Leroy Rey
- Vrijdag 29 november: Elvin Usidame

Caramel x Pacific

Caramel x Pacific


Caramel is een heerlijke dansavond vol R&B, Hip Hop en Classics waarbij niets moet en alles mag. We springen van de soulvolle Leela James naar de charismatische Otis Redding, en van de zwoele D'Angelo naar de geweldige The O‘Jays. Kom een ode brengen aan de prime-time van deze helden, elke eerste zaterdag van de maand bij Pacific!

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Facebook Caramel


- Zaterdag 7 december: t.b.a.

Popronde Amsterdam

Popronde Amsterdam


Voor het eerst in de geschiedenis komt het grootste rondreizende festival naar Westergas! Samen met Brouwerij Troost en Bar Kantoor doe wij dit jaar mee aan de Popronde. Misschien wel het belangrijkste platform voor opkomende artiesten om zich te presenteren aan groot publiek. Ben jij benieuwd welke acts er door gaan breken in 2020? Wees iedereen voor en komt tot zien!

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Popronde website


LINE UP:
23:15 | Baer Traa (singer-songwriter, soul)
00:15 | Hypergoods (electropop)
01:15 | VALENTINO. (funk rock)

Rimboe Riddim x Pacific

Rimboe Riddim x Pacific


- ZATERDAG 30 NOVEMBER - 

Dit wordt misschien wel één van de heetste avonden ooit bij Pacific. Kom genieten van Braziliaans carnaval en Afro-Caribische tunes bij Rimboe Riddim! Voor een flinke dosis zomer in november ben je de 30ste maar op één plek aan het juiste adres, dus breng je tropi vibes naar Pacific en VAMOS!

- Toegang is gratis
- Facebook event
- Facebook Rimboe Riddim

NEXT UP: Arp Frique & Family

NEXT UP: Arp Frique & Family


- ZATERDAG 21 DECEMBER - 

Next Up: Arp Frique & Family! Arp Frique combineert pulserende live disco vibes in NYC-stijl, verwoven met zowel Caribische als Kaapverdische geluiden. Hun eerste single ‘Nos Magia’ werd genomineerd voor Track of the Year 2017 bij Gilles Peterson's Worldwide Awards. Verwacht opzwepende disco en bombastische funk grooves!

- Tickets 
- Facebook event
- Facebook Arp Frique & Family
- Website Arp Frique & Family
- Spotify Arp Frique & Family


Aanvang: 23:59
Early birds: €8,50 (Beschikbaar tot 1 december)
Regular: €10,00