De Keukentafel - Het verjaardagsfeestje

De Keukentafel - Het verjaardagsfeestje
donderdag 20 augustus 2020

De Keukentafel door Het Lief Dagboek

De keukentafel is waar de gesprekken worden gevoerd. Van lachen om onzinnige anekdotes tot herinneringen over gebroken harten en de tranen die daarbij komen kijken. De keukentafel is waar wordt gegeten en gedronken, steeds weer alsof dit het laatste maal is. Nooit een lege tafel, waar wijn wordt geschonken als water.

Het Lief Dagboek presenteert in samenwerking met Pacific De Keukentafel. Een maandelijks diner met gesproken woord en muziek. Geen laffe verhaaltjes en brave tierelantijntjes , maar zoals je van Het Lief Dagboek gewend bent; Eerlijk, ongecensureerd en schaamteloos.

-

LINE UP

TBA

-

Tickets inclusief 3 gangen diner, welkomstcocktail en programmering: €35.
Ticketlink:

TICKETS KEUKENTAFEL

Inloop: 18.30
Programma: 19.00 - 22:00
Datum: 20 augustus 2020
Locatie: Pacific

 

     -EVENT LINK-
https://www.facebook.com/events/3094744053913491/

-

Over Het Lief Dagboek:

"Eerlijk, ongecensureerd en schaamteloos, de 3 kenmerken waar Het Lief Dagboek haar basis vindt. Een platform met kwetsbare, humorvolle en veelal waargebeurde verhalen door meer dan 10 schrijvers. Onderwerpen aankaarten, zodat kwetsbaarheden, taboes en die niet zo beeldschone kant van het leven bespreekbaar worden gemaakt. Sterker nog, zodat we daarvan gaan houden, ervan kunnen genieten en erom kunnen lachen."

Over Pacific:

“Eten, drinken, dansen en genieten: het kan allemaal bij Pacific. Of het nu in de ochtend, middag of diep in de nacht is, Pacific is een all-day hotspot. Zowel binnen als buiten met prachtig groot terras kun je genieten van een kopje koffie, een mooie lunch of diner of kom je gewoon een borrel drinken en dans je tot in de late uurtjes; Pacific is dé plek voor iedereen.