De Keukentafel

De Keukentafel
donderdag 16 juli 2020

De Keukentafel door Het Lief Dagboek

De keukentafel is waar de gesprekken worden gevoerd. Van lachen om onzinnige anekdotes tot herinneringen over gebroken harten en de tranen die daarbij komen kijken. De keukentafel is waar wordt gegeten en gedronken, steeds weer alsof dit het laatste maal is. Nooit een lege tafel, waar wijn wordt geschonken als water.

Het Lief Dagboek presenteert in samenwerking met Pacific De Keukentafel. Een maandelijks diner met gesproken woord en muziek. Geen laffe verhaaltje en brave tierelantijntjes , maar zoals je van Het Lief Dagboek gewend bent; Eerlijk, ongecensureerd en schaamteloos.

-

LINE UP

Mercedes Coco;
Oprichter van Het Lief Dagboek, leeft bourgondisch op hakken van 12+ cm en ja, dit is haar echte naam.

Sophie Laurence;
Een ware feminist, die net zoveel van mannen houdt als van de sixties en dat is veel.

Emma van den Berg;
Kleine vrouw, grote woorden.

Jesse Vos;
11 jaar lang was psychiatrie zijn noodgedwongen hobby en hij kan daar wel om lachen.

Muziek door Ian Hooglander;
Een angstaanjagende doch prachtige verschijning met een grunge stem uit de jaren 90 en blauwe ogen waar je in verdrinkt.

& meer.

-

Tickets inclusief 3 gangen diner, welkomstdrankje en programmering: €35.
Ticketlink:
https://eventix.shop/nwbksfnf

Inloop: 18.30
Programma: 19.00 - 21.30
Datum: 16 juli 2020
Locatie: Pacific

 

 

Over Het Lief Dagboek:

"Eerlijk, ongecensureerd en schaamteloos, de 3 kenmerken waar Het Lief Dagboek haar basis vindt. Een platform met kwetsbare, humorvolle en veelal waargebeurde verhalen door sterke, modern feministische mensen. Onderwerpen aankaarten, zodat kwetsbaarheden, taboes en die niet zo beeldschone kant van het leven bespreekbaar worden gemaakt. Sterker nog, zodat we daarvan gaan houden, er van kunnen genieten en er om kunnen lachen."